PENAFIAN

Laman web ini disediakan untuk tujuan pendidikan sahaja. Pelawat laman web ini amat dinasihatkan untuk berunding dengan doktor mereka bagi mendapatkan nasihat perubatan profesional.

Persatuan Pediatrik Malaysia (MPA), Majlis Asuhan dan Didikan Awal Kanak-kanak, Malaysia (Majlis ECCE), Persatuan Pendidik Profesional Awal Kanak-kanak Malaysia (MAPECE), Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM), Jabatan Kemajuan Masyarakat (KEMAS), Persatuan Pendidikan Khas Kebangsaan (PPKK), Majlis Kebajikan Kanak-kanak Malaysia (MKKM), Persatuan Pengasuh Berdaftar Malaysia (PPBM), Persatuan Tadika Malaysia (PTM), Persatuan Tadika Sabah (PTS), Persatuan Pengusaha Tadika Sarawak (AKO) dan sekretariat Healthy Little Bloomers (Ultra Works) tidak bertanggungjawab untuk sebarang tuntutan atau kerosakan yang berlaku daripada penggunaan maklumat dalam laman web ini.

MPA tidak mengendors mana-mana jenama atau produk dan tidak bertanggungjawab untuk sebarang tuntutan yang dibuat dalam iklan penaja.

Hak harta intelek untuk laman web ini terletak pada program Healthy Little Bloomers. Tiada bahagian dalam laman web ini boleh diterbitkan semula tanpa kebenaran bertulis daripada Gabungan Pakar Healthy Little Bloomers.